Freeze your vegetables – DIY Tuesday (VeganMoFo 2013)

DIY Tuesday

When I saw in the supermarket that you could buy two broccoli heads for only 1 euro, I didn’t hesistate. It’s one of the easiest things to do, freezing your own vegetables. Now I have 4 packages of broccoli in my freezer and they only cost 25 eurocent each:

Broccoli for the freezer

To do so:

Cut your broccoli in little roses. Put them in boiling water for 2 minutes. Remove from the boiling water and place under running cold water. Drain the broccoli and place in freezing bags. Wait till they are totally cold and put in your freezer. It should keep for 12 monthes.

5 comments

    • Ik ben eigenlijk van plan om ze vooral in soep en stews en zo te gebruiken. Om ze gewoon als pure groente te serveren, zou ik het ook niet doen. Dan is toch niets beter dan verse broccoli.

      • De bevroren erwten en boontjes uit de vriezer in de supermarkt vind ik meestal wel lekker. Kan niet zeggen dat dat anders smaakt dan vers. Maar denk inderdaad dat het ligt aan de soort groente. Bevroren paprika of champignons is echt geen succes.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s