Rijst met linzen

Het is een basisgerechtje: kook wat linzen, voeg er na een half uurtje wat rijst bij.  Als alles gaar is en het water opgeslorpt roer je er een lepeltje sojasaus (zoute) door.  Nog een beetje peper.  En hupla, alweer klaar.  Ideaal voor als je niet veel meer in huis hebt.

Ik maakte dit bij de preiquiche van een paar dagen geleden.

2 comments

  1. Ist ja wunderschoen aber kannst Du Deine Rezepte nicht bitte in Deutsch oder Englisch uebersetzen?
    This is wonderful but can’t you translate your recipe either into German or English?

  2. Ok and thank you for your interest! I’ll try in the future to post in 2 languages as much as possible.
    For this recipe:

    Take some lentils (brown) and cook them.
    After half an hour put some rice with it (I used basmati in here).
    When everything is soft and all the water is absorped, stir in a small tablespoon of soyasauce (salt). And ad some pepper.

    This is a simple recipe for when you have almost nothing in the house.
    I made this with the leek quiche.

    I hope this is understandable?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s