Delia’s favorieten

Veganisten kunnen nu het best een oogje dicht knijpen, of nog beter, mij helemaal negeren.  De laatste dagen maakte ik 2 nogal zuivelrijke gerechten. 

Mijn excuus: op deze manier geef ik minder geliefde groenten toch een plaatsje in ons menu.

Mijn inspiratie: Delia’s vegetarische favorieten

Mijn voornemen: veganistische versies maken


Lasagne met spinazie en ricotta met pijnboompitten

In dit recept hoort er ook nog een blauwe kaas thuis, maar die heb ik weggelaten, in de plaats heb ik nog wat extra parmezaanse kaas toegevoegd.

Quiche met prei en geitenkaas

Als extra heb ik hier nog een rode paprika toegevoegd.  Het resultaat gaf nog altijd een heel luchtige vulling.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s