Carrot flan

[pic: book]Aangezien er nog wat couscous over was van de dag ervoor, heb ik maar een poging gedaan om ze opnieuw op tafel te zetten.  Om hem een beetje te verfrissen, heb ik er nog een beetje geroosterde pijnboompitten en rozijnen aan toegevoegd. 

Daarnaast kwam er nog de carrot flan uit ‘The vegan handbook’ van Alan Wakeman and Gordon BaskerVille op tafel.  Eén van mijn allereerste veganistische kookboeken (zelfs nog de eerste editie van 1986, met een andere cover dan hier te zien is).  In vergelijking met de hedendaagse veganistische kookboeken zijn de recepten een beetje braaf, maar als een standaardwerkje loont het zeker nog de moeite.

Aangezien ik geen witte azijn in huis had, heb ik hem vervangen door balsamico, wat volgens mij nog een kleine verbetering was. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s